Olyra – After Sun Botanical Elixir
“Güneş battığında, Olyra başlar.”
Güneşin ardından gelen serinliğe, cildiniz de nazik bir dokunuş ister. Olyra, bitkisel özlerden gelen zarif bir bakım sunarak cilt bakım rutininizi destekler.
Zeytin ve kayısı çekirdeği yağlarıyla zenginleştirilmiş bu formül, lavanta, papatya ve calendula (aynısefa) özleriyle cildinize hoş bir his bırakır.
✨ Bisabolol ve E vitamini ile yumuşaklık hissi Lavanta ve papatya ile narin bir rahatlık Calendula ve narenciye çiçekleriyle tazelenmiş bir deneyim
Her kullanımda cildinizde ipeksi bir his, doğadan gelen hafif bir aromayla birleşir. Olyra, gün sonunda bir bakım ritüeliyle doğanın yumuşaklığını teninize taşır.
ÜRÜNÜ İADE EDEBİLİR MİYİM?
Less is More'da iade yapmak çok kolay! İade etmeden istediğiniz ürünle değişmek de mümkün ve değişim tamamen ücretsiz. Satın almış olduğunuz ürünü 7 gün içerisinde iade & değişim hakkınız bulunmaktadır. 7 günü geçen iadeler kabul edilmeketedir.
DEĞİŞİM YAPABİLİYOR MUYUM?
Evet, değişim yapabilirsimiz. Değiştirmek istediğiniz ürün ile ilgili whatsapp hattımızla iletişime geçebilirsiniz (0530 255 95 31)
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.